Tuesday, November 1, 2011

Aku cantik&Abg Stalker

Salam..
sesiapa yang rasa diri dia cantik dan hensem..
boleh join promotion from abang stalker ni..
jangan risau...
anda semua kan cantik dan hensem...
join je laa...
jangan nak sedih-sedih nangis dalam tandas k....
kata diri tak tergolong dalan golongan tu....
kikikikikiki...
en abang stalker tak telan korang laa...
muahahahahhaha...
kan..kan..kan...??


aku??
tak suka nak tempek gambar sangat la...
so aku tak join....lagi pun dah ramai adik-adik comel + cantik dah join...
penat pulak kan abang stalker nak tengok aku punya gambar....
kesian beliau...hahahaha
aku tolong promote je...
keh..keh..keh..
jangan marah naa abang stalker...
saya sangat baik ni nak promote...
ngehehehehe

Salam

8 comments:

Abg Stalker said...

ye dayu..awk sgt baik. :) oleh itu abg promote dayu jgk,letak gmbr rpofile dayu.kih3..sory! :P

dayu_myself said...

baiknye abng stalker...
thanx tolong promotekan...
ngeeee...
tpi jgn la letak gmbr cikai tu...
ltak gmbar lembu comel header kat ats pun ok gak....
please3...
hehhehehehehe..
boleh kan2????
(penuh hrapan ni...)

^______^

Abg Stalker said...

Ok2..abg ltk gmbr lembu tu k. ;)hny utk dayu je bole.hee..:D

dayu_myself said...

trima kasih banyak2 berjuta2 lemon la kat abng stalker...
dh tolong promotekan,pstu bleh buat special rquest plak...
abng memng hensemmm sgt2 laaa...
(ceh...tolong jgn kembng ye..)
nnti sye promotekan skli blog abg kt blog saye..hahaha

nak tanya,kenapa page FB abng stlker dah buang??
dah x bleh nak follow..
sedih2...

♛ dja sukhri said...

wahh.. baiknye awak!! baik tu pun cantik! cantik budi bahasa kan?? huhu.. sweet.. ^_^

dayu_myself said...

@dja sukhri:
baik ke??
xde laa..
xde kerja la ni,
tolong promotekan jek...
abng stlker pun mmg dh popular...
x efek mne pun ai....
hik3333...
nak tolong promotekan jgak ke blog awk??
hihihihi

TeAqArH said...

menyinggah sini dr blog abg stalker...terjaaaaaaaaaaah

izamin said...

hye.. fizah dtg sini dari segmen yang sama.. :) selamat berkenalan :)



http://hafizahnaminlovestory.blogspot.com/2011/11/aku-cantik-stalker.html