Wednesday, November 2, 2011

Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar...

Salam...

Alhamdulillah,
3 hari yang lepas,30/10/11,berlansung majlis perkahwinan akak aku...
segalanya berjalan dengan lancar dan jayanya...
Alhamdulillah,cuaca pun sangat OK,
sedara mara datang...
semuanya cukup sempurna...

akhirnya aku dah dapat abang ipar baru..
aka Abang ngah...
walaupun masih kekok sekarang ni,
tapi aku harap perkahwinan dan perhubungan mereka kekal hingga ke akhir hayat..
InsyaAllah.....

sedihnya...
lepas-lepas habis je majlis,
cantik je kan badan aku dah mula berasap-asap menyimpan haba panas..
malam tu aku dah tumbang kedemaman...
tapi aku paksa juga akak aku bukak hadiah yang aku gendong dari KL..
penat wooo..
dah la berat gila,naik senget tangan aku dibuatnya...
Nasib baik tak da hadiah yang sama dengan aku..
ngehehehe..
boleh la lepas ni aku mintak balas DSLR pulak kan..
Ceh...
Alhamdulillah sekarang demam dah beransur pulih..
sekarang tak sabar gila nak balik rumah jumaat ni...
walaupun baru je jejak kaki dekat KL dua hari lepas..
hehehehehe

Alhamdulillah selamat diijabkabulkan...gambar aku cuir dari FB kawan dia..aku busy,tak sempat nak ambil gambar..uhuk3

Salam..

9 comments:

Abg Stalker said...

alamak..da ada org gn tema wrn ni la.so nti abg kwin tukar wrna lain la..bru je nk cycan+pink..+__+

tahniah ye dayu dpt abg ngah! :)

p/s: bg batu lesung nk dslr ke?agagaga

merahitujambu said...

cantiknyaa..alhamdulilah

budak kecik said...

walaweyh, pelamin cantik!

kakak dayu pun sgt cantik! nnti dayu kawen pun msti cantik!

ok ai dh berangan nak kawen jugak. sobs.

dayu_myself said...

@abng stalker:
hak3...
abes laaa...kene la pikir tema lain plak kan..adeh..sian2...
mne ade ksi btu lsung kot,
mhal woo hdiah..
kopak poket den..hihi..

p/s: abng stlker kwen nnti,jgn lpe jmput tau...ngeh333

@merahitujambu:
alhmdulillah...
ade orng ckp akk sye mke mcm iera syazira...ceh...
celh mne tak tahu..
hahahahaha

dayu_myself said...

@ bdak kecik:
hehehhe...
tu la..plmin die nmpk bese je lau tgok sndri..
tpi dlm gmbr cntik laaa..
ngeee...
bile tgok2 nmpk cntik plak gbngn biru ngn pink tu...hehehe..

shekeen jgn rsau naa...
x lme lgi la tu..
hak33.
jgn lpe jmput kte..
weeee

Wanie said...

warne menarik la pink + biru..pelamin pn nampak menarik..congrates to ur sis ! :)

dayu_myself said...

hehehe...thnx la ye..
tolong jwbkan.hihihi..
tu la,smue akk yang dcide tu plmn ngan tema...
die mmng high taste skit..
sye je yng ter-sangat-very-low taste..kah3333

♛ dja sukhri said...

wahh, cantik gabungan biru pink!! pengantin pon cantik.. hehe.. dayu bila pulak?? ^_^

dayu_myself said...

@dja sukhri: lmbt lgi kot..ngeee...
sye beza dgn akk 6 thun,so 6 thun lgi laa...ahak3...
abis la lmbt sgt..hik44