Monday, October 24, 2011

kenapa perasaan ni datang balik?

Salam...
dear 'jagungmanis'...

ya Allah,bantulah hambamu ini melupakannya....
sesungguhnya aku hambamu yang lemah...Amin~

Salam

14 comments:

budak kecik said...

dayu.

dayu cuba kawan dgn dia mcm biasa. treat dia sama spt dayu treat kwn dayu yg lain.

setiap kali dayu ingt dia, dayu cuba pikir psl esemen ke, fyp . *oh bila pikir psl fyp konpem jiwa kacau. huhu

dan perasaan awkward tu tetap ada bila kita face to face even kita dh lupakan dia. kenangan tetap kenangan dayu (^_~)

dayu_myself said...

@budak kecik...
tu laa....huh..
dah lme sgt kte boleh tak pikir psl die..

x tau knpe msti ingt blik...
cbe...tpi entahlah.....
rse mcm dh xnk ppe hubngan dgn die,
lgi snng hidup...
tpi xnk putuskn hubungn prshbtn ktorng..

tgh brusaha ni..huh..
lpas ni kene lbih bzykan dri..
spya dpt lpekn bt smntra wktu..
(^___^)..

thanx syekeen...

Abg Stalker said...

berdoa la byk2 pd Nya..abg nk bg nasihat pun x thu le apa mlsh dayu yg sbnrnya kn. :)moga ada yg lbh baik diluar sana utk dayu.


p/s: abg cuti sehr dpt le bw jp lawat adik2 abg ;)

dayu_myself said...

@abg stalker:
thanks...xpe x phm..heh3...
yng pnting nsiht tu pun brgne jgak time2 gini... insyaAllah....
Allh je yng dpt bntu bt mse ni..
^^

adwafarahin said...

aip2! be strong okay! jgn sedih! moga ada yg lebih baik utk kamu di luar sane ^^

dayu_myself said...

@adwafarahin: thanks adwa...
^___^
amin~~
mnghrpkan yng trbaik..
=)

syafiqakarim said...

chaiyok!pasti boleh.

dayu_myself said...

hwaiting...ceh..
hhhahahahahaha

Izyan Masri said...

SABAR EYH.JANGAN DIPIKIRKAN BANGAT XD

dayu_myself said...

@izyan masri:
Alhmdlillah...dah x pkir sgt dah..hehe
anyway thanx ae...
^__^

teyn teyn said...

kuatkan haty ..

mengadulah dgn Tuhan.

dayu_myself said...

@teyn teyn yep...btul2..
Allah je yng dpt dgr msalh kite kan..
^__^..thanx..

Wanie said...

kawan laki ke pompuan? err...
cari la pengganti, atau pujuk die balik?huhu

dayu_myself said...

@wanie:
xde la...
kwan je..
hehehe..
Alhmdulillah..
dah slsai dah prblem...
cme msalh emosi je..
ngeee..
^__^