Friday, October 7, 2011

Belajar buat header...

Salam...
petang tadi aku semangat gila nak buat header baru...
aku baru dapat belajar dari internet,
camana nak buat header guna photoshop...
bangga seh...
walaupun aku sedar sesungguhnya aku seorang yang ketinggalan zaman..
hahahaahaha..

best walaupun buat kepala aku ting tong sedikit...
uhui..uhui..uhui..
meh tengok hasil kerja aku yang tak seberapa unik ni....
ahaks...

percubaan pertama...walaweyhs....comel beno aku...kahkahkahkahkah(gelak ayu)

percubaan kedua...pemalu dan comel lembu itu kayak aku..adoiyai..erghhh
amacam?
tak comel....pergh....ada aku kisah...
hikhikhikhikhik..
aku tak suka header serabut sangat..
so aku belajar buat simple-simple dulu...
nanti aku dah pro,
aku buat la yang comel-comel gila pulak..
kalah korang..
muahahahhahaha(gelak kejam)

Salam.

10 comments:

msredcheesecake said...

Kiutnya lembu itu... Suka...

Syuxer said...

xpe..belajar slow2..bukan semua terus expert hehe..nanti dah expert,design template pun boleh kot hehe

akuzle said...

wah! sungguh membanggakan...dikit2 lelama jd pro ah...dh bole biz buat header...ehehehhe

Aujinz said...

oret ler tue.. bukan susah pun sebenonye buat header... hue hue hue..

sarah mohamad said...

pasni mesti pro punya lah dlm photoshop :) entah2 boleh amik order buat header pulak heheheh

izfanora said...

tahniah.. bukan senang nak buat header.. :)

Abg Stalker said...

lg cun la header dia dr header abg..:) header abg tu abg tempah je.nk buat mmg x pndai *__* comel la header dayu! ;)

dayu_myself said...

@msreadcheesecake: kiut mcm saye..ngeeee...^^

@syuxer:btul3..haha..sedng mncube ni..ngee

@akuzle: wah..buat biz..xkn kot..tok dri sndri je..ahahaha

@aujinz:kenapa aku rasa susuh??T__T

@sarah mohamad: hehe...x lah pro sgt..ngeee

@izfanora:ngee..trme kasih..^^

@abng stalker: cun mcm tuanya...ceh..
sgguh prsn...lgi comel la header abg stlkr..^^

Zana Adieyza said...

zana x pandai buat sendiri.. huhuhu.. nak edit gmbr pun selalu fail.. mencik ah..

dayu_myself said...

@zana adieyza: alaa...bljr la skit2..nnti msti trer..hihihi..sng je tu..^_^