Thursday, September 29, 2011

kalau korang dapat BE,gembira tak?

Salam
selamat malam semua..
hari ni aku tak ada mood lagi nak cerita apa-apa...
apa ye aku nak cerita ya??
urmmm..

seperti biasa, aku bukan nya superstar yang sentiasa ada cerita menarik untuk dikongsi..
hidup aku balik-balik tu juga,,
dengan belajar ,kelas,kuliah,korea,running man,makan,tidur,pakwe hensem, ah....
sungguh boring untuk dicerita..
cuma kengkadang,bila ada cerita menarik,
aku pula tak ada mood nak tulis post...
hahahaha.....
apa la aku ni...
siapa pula nak baca blog cikai aku ni kan..
sungguh perasan..

seperti biasa...
bila dah lama aku tak cek akaun nuffnang aku,
malam ni aku tergerak lagi nak menyinggah untuk lihat baki sen yang ada dalam akaun nuffnang aku...
eh..eh..eh....apesal BE bertambah lagi..
huh...
pelik laa...time aku jarang post ni la dia rajin menyinggah...
bila aku tak ada idea ni la dia rajin nak bertandang..
haddooiii...

tiga BE yang berlegar dekat blog aku ni...
1. Kampus Astro PMR & SPM
2. Cadbury Dairy Milk Phase 3
3. Celcom Purple Shopping Spree

pergh....bukan main comel lagi dia ber'gantungan'dekat blog aku...haddooii..
sejak kebelakangan ni,
aku ada terpikir nak buang je iklan nuffnang dekat blog aku tu...
nak kasi clean n clear sikit blog aku...
sebab blog ni pun dulu memang untuk merapu bagai je...
dulu tak pernah pun pikir nak cari income ke hape..

bila tengok orang lain dapat income, tringin gak..
tapi aku memang bukan la kaki blogging tegar..
tak sesuai sangat dengan nuffnang pape ni...
tak untung pape pun...
so,apa pendapat korang??
patut tak ae??huhu...

p/s: yang penting aku sangat busy sem ni sebab projek lab biotek...sedih kan..huk3

salam

11 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

ok,anda bertuah..abg ni ha asyik dpt campaign je x abes..da berpuluh campaign.BE nya mn!nan ado..:(

akuzle said...

alhamdulillah tuh... dikit2 lelama gunung... abg stalker: jgn putus aso...

sabree hussin said...

saya baca blog kamu :-)

aReLaN said...

ok la tu.dpt gk tmbh sket duit wlupon xseberapa kn.

monica said...

congrats..saya juga dapat BE minggu ini..tapi 2 saja..hehehe..nak kata hapi okla juga..tapi hrp2 BE berjalan lama ya..take care sweet.. :)

izfanora said...

huhu.. biar je.. der rezeki, masuk duit.. xder rezeki, xnaiklah BE.. hihi..

EARNIC said...

aku dah lama x dapat BE

dayu_myself said...

@abng stalker : sbr naa...nnti dpt la tu..hak3..bleh la blanje sye plak..ngehh33

@akuzle: insyaAllah..^__^

@sabree hussin : toce2...

@arelan: tu la..syukur je la kan...

@monica : toce2...hehehe...mintk2 brtmbh.

@izfanora : hehe..betul2...tpi kdng cm sdih gk..haha

@earnic: nnti dpt le tu...saba' naaa..

akuzle said...

lg 1, rasanyer kalo kiter tetiba bz n x aktif berentri, masa tuh ada BE psl dier nk dorong kita jgn benti menulis...;-))

Syuxer said...

mestila amat suka dapat BE hehe..;p

dayu_myself said...

@syuxer : saya pun suka...tapi saye tak suke..
erkkkk
pe tu...
hahahaha