Tuesday, August 9, 2011

'Minah indon' to be... erkkk...

Salam..

semenjak, dua menjak, tiga menjak ni..
aku duduk dekat rumah ditemankan cerita indon je..
pergh...rasa diri ini minah indon pula.

pukul 2,mak aku dah layan Amanah Dalam Cinta,TV3 tu..
naik geram aku tengok cerita tu....tak habis-habis masalah..tak logik langsung..
arghhh...kenapa la aku tengok cerita tu? kenapa??kenapa??

lepas tu.pukul 4,aku dah mula layan Dewi dekat astro bintang..
mula-mula aku tak lah layan sangat,
tapi sebab Baim Wong, pelakon yang aku suka tu berlakon,
terpaksa la aku tengok juga..terpaksa ke?haila..
alim la tu pakai songkok??hehe
wei, berita tergempar!!..berita tergempar!!
Baim Wong Retweet aku punya twit dekat dia..hahaha...itu je..
sebenarnya dah dua kali dah..
masa tu dia pernah balas,tapi sekarang ni dah RT je pula..
maybe sebab aku dengan dia dah officially couple..erkkk...
muahahaha...gila perasan aku..adoiyai perasaninye puunnn...

Lepas tu layan Ketika cinta bertasbih pulak..
Haaa...ni aku suka..
sebab lelaki idaman aku ada berlakon..
berapa banyak la skandal aku dengan mamat-mamat indon ni..hahahahaha
pergh...muka macam cuka..cuba senyum sikit..ggrrr
Kholidil Asadil Alam..
wooooaahhhaaaa....aku suka gila dekat dia..
bukan sebab hensem ke, ganteng ke apa..
tapi sebab karakter dia..Alim, Tegas, tetap pendirian, tak lembik, gagah, macho, berapa banyak daa
aku suka karakter dia dalam KCB ni..
sangat suka, sampai aku harap aku dapat lelaki macam tu sebagai pembimbing dan suami aku..ececececehh
MACAM ya, bukan nak dia..hahahaha..
sungguh matang miang keladi aku ni rupanya..
haaa....kan dah hensem..muahaha
tapi ada lagi ke lelaki macam tu sekarang ni?
hurmm...
hurm...
hurm....
hurmm....
~angguk-angguk...geleng-geleng...~~

apa-apa pun,
ketagih indon aku ni sepatutnya kena cepat-cepat hilangkan..
serius bahaya....
betul aku cakap...korang tak percaya??
arggghhh....sila percaya!!
kalau enggak,gua bisa jadi orang indon dong!!! errrkkkk...

Salam..

8 comments:

muz said...

hehe dua2 pelakon tu best kan, ne lah penangan bitang dan pelangi... menyebabkan wabak indon mulai melanda...hehe

dayu_myself said...

betul la...sangat suka kat dua-dua plakon ni...
bleh jdi calon suami ni..
ngahahahahahaha..

erk...*kegedikan melampau*..

cik_paan said...

waduh!!
kok pulang ke kampung udah tukar warganegra?

dayu_myself said...

udah mahu bagaimana embak...
gue bosen kok...
nonton Tv ajja yang boleh gue buet...
erkkkkkkk......

buDAK keCIK said...

la, patut la baim mntk clash ngn kita. rupanya ade affair dgn dayu. uwaaaaaaaa

dayu_myself said...

@bdak kecik:
chewah3....
msti baim dh lme ske kt kter kan,hahaha
cian ckin,sbr ae,jgn nangs2 tau...
hik333

Far8 budak baik said...

hahaha aku tak tgk cite indon
ape kes tgk??x best langsung..
tgk ar astro ceria..
hak3

dayu_myself said...

eleh3..
yok2 je...
ntah ngko yng hantu indon..
muahahahahhahahahaha

astro cria untuk bdak kurng mtng je..ngeh3