Tuesday, August 9, 2011

Template blog aku yang ketinggalan zaman

Salam ramadhan untuk semua..

seperti biasa aku buka blog aku pagi-pagi ni,
*klik*
*klik*
pergh...ketinggalan zaman betul aku punya blog,
jujur aku cakap,
dah naik muak tengok template yang sangat lama tidak bertukar,
korang mestilah lagi muak kan....tsk..tsk..tsk..

hari berganti hari,minggu berganti minggu,
bulan berganti bulan,skandal berganti skandal,
tak berubah....erghhh...
macamana ni..
aku teringin sangat nak tukar yang comel-comel,cute mute,
tapi aku aku jumpa lagi template yang memenuhi selera ayu aku ni...
cari punya cari...
tetttttt....semua dah blacklist awal-awal...
ada macam serabut, template bersepah-sepah,tulisan kecik semut...
adoiyai...
sape tahu nak cari template best-best dekat mana?
tolong!!!
ke'muak'an aku yang berterusan amat berbahaya,
jika berterusan ke tahap 100%,
habis la mood untuk berblogging menjunam..
erkkkkk........

Salam

5 comments:

Far8 budak baik said...

blog aku pun org yg buat kn..
x ley nk tolong..maaf ehhh..
cari alya esprezzo..
dy pandai bab2 nk edit2
blog ni....=)
x pyh nangis2..okey je aku tgk..
x borink pun

buDAK keCIK said...

walaweyhs. kita pnya blog lg la. x prnah tukar pun walau sekali. pemalas pnya budak. tehee

dayu_myself said...

@far8 bdak baik: eleh..nak sdpkan hti aku lettew...huh..mmng muak kan..grrrr..

hahhaha

@budak kecik: hahaha...tu la,mari kita buat prubahan..ngeeee....
kte dah rjin dah ni..heee...

muz said...

kalo ada header mesti cantik kan...hehe

dayu_myself said...

tolongla buatkan header yng cantik..ngeeee...