Friday, July 8, 2011

Yahoo...10000 Follower...OPS...

salam

di pagi hening ini, mata gua kekuyuan...
gua malas taip panjang..mari tengok picture yang gua snap...
muaguaguaguagua...urk..
jom masuk gua.com ..opsss..gua mamai..

Thanx pada follower gua ke 100...ops,gua taip salah dekat title,
gua malas mahu delete..paham sendiri sudah..
i love you more laaa to the 100th... (dengan kengantukan)

follower ke 100..
thanx pada makwe NOBITA kerana add gua..^____^
ni hadiah dari gua...
bunga gua yang mahal...simpan ya..
gua ikhlas dari lubuk hati gua yang ada taman...(innocent eyes )

hari ni gua ada great task to do...lu jangan terkujat pulak...meh tengok...gua rasa tak sabar pulak..
muahahahahahaha

cantik gila anak lembu gua.....muahaha
kejam kah gua? tapi,jangan risau....gua tak buat bedah tu,gua pegang kaki anak lembu tu je....muahaha
lu jangan la marah,gua mahu buat lawak sarkas je..lek lek...
ok,gua rasa ngantuk...

tunggu lukisan mantap gua akan datang...muahaha

p/s: sori....bukan aku yang tulis kat atas ni yang ber'gua' pelbagai...dunia separa sedar aku yang tulis...aiseh....

salam

7 comments:

Taufan Bin Ribut said...

buat lagi entri best2..insyallah ramai lah t follower..keep it up ok..saye penah rase ape yg awak rase skang bile dapat follower yg ke100.nak2 dapt time tu mase bufday ^_^


Entri terkini : All day i do about sexs
Entri sebelum :Sayang,bil air dah tertunggak ni.Bile nak bayar(18sx)
Watch my video songs ^_^

dayu_myself said...

thanx taufan bin ribut....hahaha...saya tak kisah pun...saya suka-suka je,suka tengok bila orang dapat baca apa yg saya merpek..muahaha

buDAK keCIK said...

dayu si budak mamai!! ngee

ken said...

cool.. keep it up! :D

dayu_myself said...

@budak kecik : hahaha..saya memang mamai je..ngeee

@ken: thanx for reading my blog...
^___^

Abang Stalker said...

ank lembu tu semcm je..hahahah.


cm minx diperkosa. :P dan perogolnya sdg mengugut dgn pisau.wawawaaa ;))


psst*cantik lukisan dayu. :D

dayu_myself said...

smacam??hahahaha

dprkosa??haila...xbaik bln pose ni..hahaha..saya perogol??erggghhhh...mrah2!!hehe

cntik ae??ke cikai??muahahaha