Thursday, July 7, 2011

Aku nak buat Wordless Thursday...Special...

salam...
aiyak...terkancut aku nak tulis post baru bila tengok dashbord blogspot ni dah berubah....
wei...napa asik nak berubah je wei...bengong aku dibuatnya....( ~___~")

aku sebenonya nak cerita pasal kenangan manis aku dekat IVM...tapi ni versi Wordless Thursday...aku tak join la yang WEdnesday punya...aku kan spesial....( muka bangga sambil kepala mendongak...)..muahahaha
meh tengok lukisan aku yang cantik dan super gempak dekat bawah ni...skroll cepat...skroll cepat..

Minggu pertama: unit arnab

Arnab dan aku yang sama comel..muahahaha...tolong jangan mencemburui aku..aku tidak kebersalahan...( innocent eyes ...)




  
minggu 2:unit kuda : ok...gambar tipu..aku mana ada kena Kenc*ng dengan kuda...aku tambah je..dengan Lembu ada laaa..wangi banget...cantik tak kuda aku? yang paling best dapat tunggang kuda..muahahaha


minggu 5: unit kerbau dan lembu...sori kerbau aku macam kucing..my bad..
kureng punya kobau..berani kau cabar jentayu ni..aku sembelih kang baru tahu..




OPSSSS....skandal terbaru abad ini....Jangan marah ya abang and akak !!!! ngeeee.... ( senyum tak perlu kata apa-apa)

 p/s : semua gambar diatas adalah rekaan semata-mata..tiada kena mengena dengan orang yang tidak berkenaan..harap makelum..

Salam

10 comments:

cik mun said...

hahaha..
engatkan kerbau tu kucing tadi..


jom komen entry baru mun..

dayu_myself said...

@cik mun :hehe...apo kan dayo....kerbau jadian..muahaha

buDAK keCIK said...

wahaha. lawak la dayu ni. bongkak sampai dongak kepala ke atas ea. *tangan ke dada, mata ke atas* haha.

ehem2. ari ni ai pakai bju hitam la mkcik. dia yg pakai bju kaler oren. mmmuahaha. byk la lmbu kaler polka dot pink. ngee ;p

cik_paan said...

ahahahahahah..
suke gmbr skandal tu ^^

dayu_myself said...

@budak kecik :bongkak la ni..ngahahaha...tu la,lpe sangt tdi korang pakai baju ape..my bad..ngegege

@cik_paan: hahaha...skandal terhebat la katakan...^^

czueka zulaikha said...

haha nice entry :P
ta bole blah je. woa skandal haha
czueka fest time dtg sini
jum usha entry baru
http://czuekazulaikha.blogspot.com/2011/07/lelaki-harus-tahu-kelebihan-kami.html

dayu_myself said...

@czueka zulaikha : thanx...skandal tu i like..ngahaha...usha entry ke ke,usha awk x bleh??Hahaha

Abang Stalker said...

HAHAHAH...pecah perut la bulan pose ni.


itu kuda ke serigala jadian?xde rupa kuda lgsg. :P HAHAHA..yg kebau tu agk comel la mke dia.


x bole blah ada pkwe kt sana.admire le tu. :)syok pny syok smpai bdn terliuk2 kt pagar kandang kn.ce tgk lukisan.HAHAHA

Abang Stalker said...

eh jp,ni wordless ke?HAHAHAH!


wordmore ada le.. :P

dayu_myself said...

hahahaha...srgala puunn bolehhhh~~

comel kan krbau??tgok la pnjaga dia ni..erk...ngeee

pakwe??pkwe kwn tu..hahahaha
lkis dia tgh dting ngan skndl dia..wakakakakaka

Word more puuunnnn bboolleeeeyyyy~~
haha