Friday, July 22, 2011

SEGMEN : Aku ingin diSkodeng Abang Stalker

Salam

aku pun tak tahu kenapa aku boleh ter'join' segmen ni..
maybe sebab abang stalker ni telah me'rajin'kan diri melawat blog aku masa tu..

dia siap komen entri-entri aku yang cikai ni..
pergh...baik dan rajin sungguh encik abang stalker ni..

tapi,sekarang encik abang stalker macam ada masalah je??
ye ke?? abang stalker je boleh jawab kan?? huh
dia kata mood dia tak elok...
aku harap dia akan ok-ok je...
anggap je masalah tu macam kacang goreng...ngap ngap ngap,telan...muahahaha
mengong betul aku.hehehe..

sori abang stalker,saja buat joke tak berapa lawak..ngeee
apa-apa pun, kalau korang rajin,pergi la melawat blog abang cikai stalker ni..
walaupun blog dia nampak serabut cikai macam aku colourful sikit, tapi hati dia baik..
ye dak?? ye dak??ye dak?? sila angguk..

Salam

4 comments:

muz said...

harap2 stalker senyum bila singgah sini...hehe

dayu_myself said...

~~senyum...tak perlu kata apa-apa ~~~
hehe...muz,lu senyum ke dtng sini??
muahaha

Abang Stalker said...

hahaha..ye..mmg senyum je dtg cni. :D


bkn main lg,x thu le itu pujian atau perlian.HAHAHAH

dayu_myself said...

hahaha...Puji+perli = PUrli la tu..hak3..

snyum ke??alalala...comel lettew..hak44