Thursday, July 21, 2011

Lelaki yang 'MAHAL' aka Special Edition

Salam..

tetiba aku rasa nak tulis entri pasal ni..
sebab apa??
masa tu aku,cik paan,cik budak kecik dengan roomate aku,kak mas pergi la makan roti canai depan IVM sana tu...
well...roti canai dia memang mantap  beb... gebu-gebu tilam vono wa cakap lu..
sodap roti canai ni wa cakap lu
memang sampai menjilat jari,mangkuk tingkat segala bagai..nyum nyum nyum...
seperti biasa,akan ada seorang budak lelaki yang aku tak tahu sama ada abang atau adik dekat situ, casher aka Pemilik warung tu (kot)....
sebab ape aku cakap pasal dia, sebab dia seorang budak lelaki yang 'mahal' aka special edition ....
diorang kata la,bukan aku ae..

 erk...apekah?......

Lelaki yang MAHAL? 
ape yang korang paham..
sambil berbincang dengan kawan-kawan aku yang comel cute mute tu,

aku dengan sepakatnya menegaskan bahawa...
Lelaki 'mahal' aka special edition ni ..

1) susah nak jumpa zaman sekarang ni.. yang aku jumpa la,
tak tahu la kalau korang jumpa sangat banyak kan..hahaha.
tapi korang jangan salah anggap pula, aku tak terlibat dengan kes-kes jualan lelaki..."mari-mari amoi amoi..mahal ada,mulah pun ada..".erghh...(ade ke)
jualan murah..beli satu percuma satu..erkkk..
2) lelaki yang 'mahal' pandai menjaga pandangan matanya..
 bukan macam lelaki yang melilau je mata dia cari perempuan cantik atau comel cute mute sekeliling dia..ergh...
ape kejadah nya dia buat macam tu, aku cucuk mata kang ....buta macam Karim Selamat..mau??mau??
nasib baik aku bukan golongan tu..kahkahkahkah..aku sedar aku siapa..(ayat pasrah)
cocok kang mata tu..erghhh
3) lelaki 'special edition' ni,
tak semestinya hensem, comel, baby face,putih , berseri, suci, murni ke segala bagai,
yang penting, pandai jaga diri, kemas dan stylo ( ini aku suka), bijak uruskan sesuatu, berdikari,
ambil berat pasal keluarga dan adik beradik... tu pun dan buat sedap mata si Girl-girl memandang..

4) mereka-mereka tidak mencari publisiti murahan hanya untuk mendapat perhatian wanita or gadis cute mute..
bagi aku la kan, kalau korang memang bersungguh-sungguh nak buat sesuatu kerja tu dengan ikhlas,
memang ramai gadis cute mute yang memang tabik spring toink-toink la dekat korang.. nampak macho apa.. ni tak, plastik sungguh sampai buat kerja pun nak orang pandang...
apa kejadahnya semua itu? haila....parah..parah..
ihsan google: erk...macamana gambar kau boleh tetiba muncul ni? musykil aku..erghh..

5) dan seterusnya,
sebab aku malas dah nak taip.. banyak sangat dalam otaak aku sampai dah tak terkeluar dek akal fikiran.. lu pikir la sendiri ya cik mamat-mamat oi..hahaha

be the best, among the best
so, konklusinya,
senang je mamat-mamat cikai macam aku yang nak awek cute mute plus comel ke apa, yang penting korang ada quality sebagai seorang lelaki, bukan hanya bajet hensem tak tentu pasal...apa kata korang berubah kepada yang lebih baik..
baru la tinggi sikit martabat kamu sebagi lelaki kan...
'special edition' la kata kan~~
ye dak..ye dak??
muahahahaha

Salam

8 comments:

Far8 budak baik said...

hahahaha..
alalala..
aku macam tak
tergolong je
lelaki mahal tu..
tapi lelaki biasa sudah lahh..
hahaha...

dayu_myself said...

eleh far8 ,
ko dah trgolong la tu..
haha...btul,betul,betul..

aku pun tak bapa suka yang mahal-mahal ni,
aku suka biasa-biasa je,sbb aku pun biasa...
hakhakhakahakahakaha

touchng tak??
ngeee

buDAK keCIK said...

wah2. sy pun gadis special edition! ngee ;p

cik_paan said...

saya pun special edition gak....

^^

dayu_myself said...

@budak kecik & @cik paan:
sye tahu anda berdua mmng special edition...
untung sgttt spe dpt anda berua..

tahniah2...
^__^

Abang Stalker said...

abg hensem,kacak,gebu dan putih berseri.HAHAHAHAH


rs nk muntah?ye,abg pun. :P

tp kualiti abg baik kot.eh xde kot,mmg baik! :)

dayu_myself said...

uwekk..
sori abg stlker..dh trmntah..ngahahahaha...

sungguh Ayu abng stlker..erkkk

dayu_myself said...

uwekk..
sori abg stlker..dh trmntah..ngahahahaha...

sungguh Ayu abng stlker..erkkk