Wednesday, December 8, 2010

hari terakhir aku dan blogku .....

salam

hahahahhahahhaha....mulakan hari anda dengan ketawa...=p

aku tau mesti ramai yang sedih kan tengok tajuk post kat atas tu....
mesti ada yang tergolek-golek nangis sebab takut aku tak buat post lagi...
aku tau blog aku best sangat untuk korang baca...
aku tahu korang suka lawat blog aku senyap-senyap..
aku tau blog aku comel...
aku tau semua tu...tapi lek la....jangan sedeh-sedeh...hidup hanya sekali ( ada kait ke?? pikir jap )

hahahhaha....dah3....kesat air mata tu...aku tipu je....mana ada aku nak berhenti berblogging ni....
sebenarnye exam dah nak abis,
so,last paper 10/12 ni ,pkul 3-5 ,abis ja exam, aku nak terus balik johor...terus bawa barang nak balik masa exam.....semangat tak aku?? hahaha...aku nak pergi lari terus dari kl ni.... buat kepala semak jek...pening-pening....
baik aku tengok pokok manggis belakang rumah aku tu....
walaupun banyak kali buat aku jatuh gembira (kenapa salahkan pokok kalau diri sudah hebat?? ) tapi lagi tenang dari duduk kat kl ni... bukannya ada apa-apa pun...


yang paling penting, bila dah balik rumah, memang susah la nak post  pape lagi kat blog ni.. So berehat sebentar bersama rumah... biasa la, rumah aku ada lain 4G jek...laju sangat sampai tak boleh bukak blog-blog ni..haish.... bila la Celcom nak kurangkan G kat umah aku jadi 3G pulak, boleh bukak blog..
tak apa la.. malas nak layan..

Ok, konklusinya aku tak tutup pun blog ni. main-main je ngan korang tadi.... serious pulak korang ni...kakakkaka...

salam

7 comments:

Afendi Othman said...

gudluck and save journey...

cik_paan said...

alah...tak besh la camni!!!

dayu_myself said...

afendi: kamsahamnida.....=)
cik_paan: hehehe.... saya tak da idea la nak post kat blog...saya dah kekeringan idea...saya bukan blogger tegar...hahaha

NurLiyana said...

hahaha...tata dayu~
meh dtg kelantan cuti ni yek. =)

successor or giver said...

ye sy stuju dgn nene!!!!!!!!

λ””μ•Όλ‚˜ said...

saye pon setuju~

dayu_myself said...

nene: hehehe...nak dtng kelanton pon xda duit...huk3
naie: haha...xda duit...tggu jpa msuk...ngee
diyana: dyana nk g klntan ke??bleh bwak kita skli...hehe