Sunday, February 17, 2013

Lama sungguh

Salam...
Yessss....lama sungguh aku tak berblogging...
1 disember hingga hari ni 17 Februari...beza setahun...tahun 2012 dan tahun 2013...
walaupun aku jarang menaip di blog aku..still aku lawat juga sekali sekala..
melepaskan kerinduan yang terpendam...
ehem...ehem...ehem...

sebenarnya, dalam masa aku tak taip entri baru..
aku sebenarnya join Program GEMS...
Graduate Employability Management Scheme...(nak lebih paham , google la sendiri)
Alhamdulillah, aku dah habis Part 1, 2 Bulan dekat Hotel Sri Malaysia, Mersing...
dan aku tak berniat nak sambung Part 2...
ehehe...

Tapi aku nak cerita, Program ni sesungguhnya sangat la best(hanya Part 1.. :P)..
banyak ilmu yang aku belajar dari program ni...
aku dapat jumpa kawan baru yang sangat-sangatt happy go lucky...
company member 'DIAMOND' yang sporting dan buat aku jadi demam DIAMOND sekarang ni...
Serius rindu mereka...
banyak sangat memorri dengan dorang..

aku dah malas nak bercerita...apa kata kite tengok gambar je...
uhuk...uhuk..uhuk..
Owh...rupenye...aku ada satu gambar je..maaf...len kali aku tunjuk lagi..
Salam..

7 comments:

Nurin Farhanah said...

wohoo.. itu ke GEMS
kita ingat dayu pergi reunion sekolah

dayu_myself said...

haha...x la...program ni utk lpsn ijazah yg x keja lagi....tp best la ...dpt mkn free 6 kli shari....heh3

perindu_خلافة said...

err 5 kali je kan ^_^

dayu_myself said...

6 kali tu cmpur makanan sendiri...hahahhaha....

Inspiring Outbound said...

Numpang iklan ya....thanks. http://www.outboundindonesia.com/arena-paintball-di-malang

Nurul Imam said...

Asiknya bisa photo kumpul gitu

naik kambing said...

owh..gems mersing