Tuesday, January 10, 2012

Minggu Exam..

Salam...

Minggu ni,minggu exam..
stress?? agak laa...
pening nak memikirkna paper exam yang straight selasa,rabu khamis dan jumaat minggu depan..
adeh....ape akan terjadi minggu depan..
seram...

ya Allah,bantulah hambamu ini..
permudahkanlah segala urusan kami..
bukalah pintu hati kami agar mudah untuk kami menerima segala ilmu yang kami pelajari..
kuatkanlah daya ingatan kami...
berikanlah kami ketenangan ketika menghadapi kertas peperiksaan ini ya Allah..
dan berikanlah kami kejayaan yang cemerlang dalam ujian di dunia dan di akhirat...
Amin ya rabbal 'alamin...

Alhamdulillah...
walaupun semangat tu kejap ada kejap takda macam biskut..
sekurang-kurangnya,
Allah dah banyak bantu aku dari segi mental dan beri aku ketenangan untuk minggu exam ni...
hati tenang dari masalah...walaupun belum selesai...

syukur ya Allah....terima kasih atas bantuan Mu...
(^___^)

Jadual Exam Aku...

13 JAN 2012 - PLANT MORPHOLOGY
17 JAN 2012 - ENVIRONMENTAL BIOTECHNOLOGY
18 JAN 2012 - INTRODUCTION TO HYDROSPHERE
19 JAN 2012 - IMMUNOLGI PERUBATAN
20 JAN 2012 - BIOPROCESS TECHNOLOGY

doakan aku dan rakan-rakan berjaya menghadapi exam paper dengan tenang..
doakan aku dan rakan mendapat kejayaan yang cemerlang..
InsyaAllah..
Amin~~

(^___~)

Salam


5 comments:

cik_paan said...

good luck mak cik ^^

budak kecik said...

amin..

good luck nenek~
:)

dayu_myself said...

thanx syekeen n nurin...
goodluck jgak tuk anda berdua...
buat yng terbaek ae...
hwaiting!!!!.
^_^

Abg Stalker said...

Amin..:) mudah-mudahan.

dayu_myself said...

thanx abng stlker..:)