Wednesday, December 28, 2011

Unexpected News

Salam...

hehe....
balik-balik je saya dapat unexpected news...
wohaaa....tak sangka kan..hehe...
mengharapkan yang terbaik...InsyaAllah..
^___^

baru je jumaat lepas aku balik ke johor..
dan semalam, selasa , aku dah berangkat pulang ke kl..
walaupun hakikatnya, exam lagi 2 minggu..
sedih gila sebab terpaksa balik awal...
dan sememangnya, aku tak tahu nak buat apa-apa, lama-lama,sorang-sorang dekat kolej macam ni...
so,aku menghabiskan masa dok depan laptop laa...mendownload dan berFB...what a boring life...


masa cuti tu, cousin aku kawen..
hurmm..cepat je masa berlalu..dulu aku tengok semua kecik-kecik lagi...
sekarang dah jadi suami orang..
lawak pula..macam tak sangka kan..

aku tak dapat bayangkan time aku nanti..
entah sempat,entah tidak..
siapa yang bakal jadi suami aku..
dan mampukah aku galas tanggungjawab aku sendiri sebagai seorang isteri...
sebab tu,kebanyakan perempuan menginginkan seorang yang dapat membimbing dia di Jalan Allah..
aku jugak macam tu...mengimpikan benda yang sama...
susah kan....lelaki baik ada tapi susah nak jumpa sekarang ni...

So, apa lagi...cuba perbaiki diri sendiri...
berusaha menjadi Wanita Solehah...
InsyaAllah,kelak diutuskan oleh Allah seorang lelaki yang solleh..Amin~~
^__^

Salam

3 comments:

Abg Stalker said...

amboii..mentang2 la duk sorg2,x tahu nk bt apa,fkr nk kwin ek.hahahah..bc buku la budak comel. :)insyaAllah,akn ada jodoh yg baik utk dayu.jd baik,dpt la baik.

budak kecik said...

wah2. dh terpikir psl kawen ea cik dayu. hehe.

perempuan yg baik utk lelaki yg baik. insyaAllah...

sama2 kita berusaha utk jd perempuan yg baik ea cik dayu :)

*dah2. pergi stadi! kawen tu xtaw bila lg. tp tarikh exam dh konpem ni. hee~

dayu_myself said...

@abng stalker:
InsyaAllah...(:
tengah stdy ni...
stdy macamne nak online... :P

@budak kecik:
InsyaAllah...
supaya dapat jadi yang terbaek..
dan dapat suami yang terbaek...
:P