Thursday, September 22, 2011

'penghujung cintaku' with dot..dot..dot

Salam...
sem ni,aku rasa mencabar gila la kan untuk aku...
sem yang memerlukan daya tahan otak yang tinggi..
dengan ada nya projek yang aku tak tahu lagi apa nak buat,
dengan subjek bioprocess technology yang memerlukan memori kalkulus yang sudah berapa tahun aku tinggalkan,fuhhh..
sungguh mencabar jiwa raga betul..

tapi aku harap dapat buat yang terbaik untul final year ni...
nak kurangkan sikit je main-main tu..
nak tambah benda-benda ilmiah sikit dalam otak aku yang kurang bergeliga ni..

ceh..boleh percaya ke??tak apa..tak apa...
yang penting orang kata tekad....
dapat buat 1% pun ok ape...
ye dak..hahahhahahaha...

minggu ni,aku sangat suka dengan lagu ni...
penghujung cinta yang pasha ungu nyanyi tu..
sedap ar lagu dia...lirik dia pun boleh tahan jiwang karatnya ...
apa kata korang dengar kejap ni...haahaha
ceh...jiwang gila kan...
pergh...sejak bila pulak aku jadi macam ni nih....
hadoiai...
tapi best gak kalau jadi lagu tema masa kahwin nanti kan...
hak..hak..hak...

eh..eh..eh...bukan aku la yang kawen..
untuk akak aku yang nak kawen bulan 10 ni...
wohooooo...cantekkkkk.....weeee...

Salam

6 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

sdh la lgu tu dayu..sobs~T_T

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

Btw,gud luck 4 final babe ;)

sleeping_maniac90 said...

kwn ak pn da addicted ngn lgu tuh..
pastu pksa ak dgr jugak hahaha

dayu_myself said...

@abg staalker: sdih ae??? waaaa...haha..cpt2 le lnsungkn mjlis...wee..jgn lpe jmput.naaa....
thnx for da wish yaa...^__^

@sleeping_maniac90: hahaha....sian ko...sabo je la...klu ko dok ngan aq pun,ko trpkse dgar gak..muahahah

HazwanDotCom said...

final year dah ke..gudluck la

dayu_myself said...

@hazwan: thanx naaa..
ko pon sme...
gud luck...^__^