Tuesday, July 12, 2011

Perunding Cinta...

Salam...

herm...malam ni aku kemalasan untuk melukis gambar-gambar aku yang buruk comel tu...
colour pensel aku dah pendek sebab asik melukis je..hahaha
pendek sudaaa colour pencil aku..hehe

malam ni,aku tak sangka aku jadi perunding cinta tak bertauliah...
memberi nasihat dekat orang yang ada masalah cinta..
hakikatnya aku tak pernah pun menjalaninya...
aku tak kesal,sedih,tension, aku tak pernah couple...
buat ape nak meratapi yang kita tak pernah couple...ye dak??
sila angkat tangan macam saya~~~ (usop wilca )

usop wilca comel..ihsan google
cara aku bagi nasihat malam ni lagak macam orang expert..
pergh....
Cramp otak aku nak buat ayat puitis dan berseni untuk nasihatkan orang yang putus cinta ni..
kalau orang tu tahu aku ni hampeh bab-bab couple ni,
mesti dah reject awal-awal nasihat aku tu...hahahaha....
tapi ape kan daya,memang kalau korang dengar ayat dan nasihat aku,
mesti korang ingat aku ni COUPLE CLASH PERSON...muahahaha....

oh NO, NO, NO...salah..salah..dan salah...
korang tak tahu,aku berguling,bertelentang nak tulis ayat puitis,berseni,berilmiah,berfalSAMPAH segala bagi...
golek kiri,golek kanan, golek kiri balik...
aku rasa kalau laptop ni ade mata,gerenti die cakap aku ni ORANG GILAK..hahaha

hancur sudaaa...pi ganti yang baru..hahaha

apa-apa pun,aku harap orang tu ok lah nanti,
kesian aku tengok...dicurangi kekasih sendiri...
tapi kalau dah tak ada jodoh nak buat macamana...
paling-paling pun, kalau dah memang jodoh,itu hanya dugaan sebesar putung rokok sebelum kahwin...
erk...ade kait ke??

bagus jugak aku jadi kaunselor CINTAN kan...boleh dapat gaji kerja part time lebih sikit muahahaha...
siapa yang ade masalah cinta, sila hubungi saya di nombor....
Pat Pat Siku Lipat, Tekan Tekan Tak Dapat...
Moshi-Moshi~~~
^_____^

salam

8 comments:

naz said...

boleh kita berbincang secara mendalam di suatu tempat rahsia? haha saya perlukan bantuan

hamzah ian said...

saya rasa camni gak

buDAK keCIK said...

dayu, sy tgh frust nih. tlg, hati sy sakit sbb sy lupa sy taruk ktne hati sy. haha

dayu_myself said...

@naz: tempt rahsia???bhaya2...x pasl2 kena tngkap basah..hahaha

@hamzah ian: jiwa kacau ke bro??
hahaha

@budak kecik: herm...takpa2..nnti saya suruh anjing pngsan cri jantung awk ya...^^

Abang Stalker said...

kesimpulannya lps putus cinta,


gn la pensel kaler kontot utk memulihkn semangat.

haAHAHAHA ;))

dayu_myself said...

@abang stalker: peh...
tak ada kait lansung...mkin kontotkan semangat ade la...
muahahahahhahha

Abang Stalker said...

HAHAHHAHA ;))

oleh itu gn kn pensel kaler pnjg2,abg suggest dayu gn luna atau faber caster. :P

dayu_myself said...

abng stlker hadiahkan la??ngahahahaha
sye xde duit..huk3(mka Innocent)