Sunday, July 3, 2011

Aku gila psycho!!!

Salam...

siang tadi aku tengok satu cerita ni,
dekat tv 1..pergh..dah lama gila aku tak lawat TV1...kalau dulu, aku ingat lagi..
dekat sekolah tak ada astro lagi waktu tu, Tv 1 dengan tv 2 je dapat..tv tu je la kitorang layan..
dari pagi hingga petang ..hingga pagi balik..
sampai satu tahap aku bosan gila gaban, aku panjat bangunan sekolah aspuri tu semata-mata hanya untuk adjust aerial untuk dapat tv3.. hahaha...
pengalaman yang aku tak boleh lupa, boleh pulak tengah siang waktu aku panjat,
cikgu paling garang dekat sekolah tu nampak aku dengan kawan aku lagi sorang panjat  dari rumah dia..
sekali dia tenking dari rumah dia,lari lintang pukang kitorang..ngahahaha....
selalu aku panjat line clear je, hari tu ter spoil pulak..fuh...

eh...terpesong pulak dari cerita aku.. -.-''
macam ni..tadi aku tengok tv, cerita pasal sorang yang psycho gila..
muahahaha....dia suka dekat permpuan tu sampai sanggup buat macam-macam...
fitnah mak perempuan tu sendiri,
tak kasi perempuan tu kerja dekat tempat penyiaran sebab pakai sexy-mexy nanti orang suka,
dengan kongkong nya, pergh gila psycho..
seram weh dengan orang psycho ni..memang hidup kau diselubungi dia je..
mana-mana ko pergi dia nak ikut wei..



tapi mesti korang tanya napa tajuk entri aku macam tak ada kait sangat..
tapi realitinya..
..
..
..
sebenarnya ada orang cakap aku psycho...
muahahaha...tu yang aku tergelak tu..
salah ke kalau aku care kat orang tu lebih sikit ( kisah dolu-dolu )
just as a friend...ada sebab aku buat macam tu....cuma dia tak tahu..
maybe dari mata dia aku macam psycho...

actually aku rasa more to stalker laaa...but not like stalker tegar..
aku stalker kau just untuk tolong kau kot...pergh..kau takkan paham..
aku bukan jenis sampai nak gali kau sampai dalam lubang
lain kali aku cerita kenapa..
tapi aku mahu gelak guling-giling...muahahaha...
psycho gila aku..
tertiba aku teringat satu lagu tu...

~~gila psycho...gila psycho...~~~
*ada ke lagu macam tu? haiya*

tapi tu kisah dulu...aku percaya kau akan tahu apa sebab aku buat macam tu dulu...
tapi kau baca ke blog aku ni, tengok la kalau aku rajin, aku bagi link ni kat kau..
sekarang aku dengan kau FRIEND ok.. just stay like that till the end...
FRIENDS forEVA.. ^_____^

p/s : maybe memang aku gila, buat not gila psycho , just Gila-Gila.. hahaha
just dorang yang rapat dengan aku.. know who i am...

salam..

4 comments:

buDAK keCIK said...

dayu psyco? haha. mne ade. dayu sgt baik. sape la bley pikir miss kate kita ni psyco? aiyakk!

dayu_myself said...

hahaha..ade la orang tu...
peh,sentap..hehe..tpi sbb dlu first imprssion die la kot..tp skang dah ok je, kawan..hehe..

saya baik???ewww...anda pasti.hahaha

Abang Stalker said...

psiko pd seorg lelaki ke apa ni?hahaha..len mcm je. :D

dayu_myself said...

lelaki ppuuuunnn boley..
pompuan puunnnn bollleeeyyy...hahahahahahaha