Monday, June 27, 2011

ber'Latihan Industri' di Institut Veterinar Malaysia....

Salam...

whoaaaaa...lama gila aku tak post dekat blog aku ni kan...
aku rasa kalau ada pembaca pun blog aku ni,mesti dah lama lari dah...ye la..
tengok-tengok,post yang sama tak bertukar..tengok-tengok,benda tu jugak..
haish...(gila perasan aku..)

Sekarang pun,aku tengah buat LI dekat Kluang..
dekat Institut Veterinar Malaysia..
wah...wah..wah....
bukan sebagai Doktor Veterinar ya..aku mana ada ambil kos vet-vet ni...
saja menyimpang sikit dari bidang aku....Bioteknologi...tapi ada la juga yang berguna
untuk masa-masa yang akan datang...basic nya hampir sama ja,cuma,aku belajar lebih tekankan pada kerja-kerja dalam Lab...
Almaklumlah, untuk bakal menjadi seorang Pegawai Penyelidik...Amin~~~

Unit Arnab,kuda,lembu,kilang,Lab makanan suma dah aku ceroboh,
semua bagi pengalaman yang berguna...
best gila..
lagi-lagi dengan kawan-kawan yang agak 'mereng'...muahahahahahaha..
Padan muka korang...(sila jangan marah..)
tapi best la..mesti tak lupa pengalaman ni..

Tunggang kuda sama-sama,basuh kandang sama-sama,
buang taik binatang sama-sama( ops,perlu ke cecite)

Apa-apa pun,tinggal sebulan lagi dekat sini,
Hope,semua berjalan dengan lancar...aku rasa nanti mesti rindu nak datang sini lagi..
muahahahahha...

P/s: buat kawan-kawan LI,bila nak buat parody untuk lagu Kisah Hati-Alyah tu??
 Aku dah lama get ready nak berlakon...Remy Ishak nak ganti dengan sapa?? Tolong jangan dengan orang Bangla yang nak datang tu...Aku tak sanggup...muahahahaha,,,,ape kata Prince WIlliam?? (0.0")

Salam

7 comments:

cik_paan said...

hahahhah...tak yah lah dayu, geli kot nak tgok video tu nanti balik..hahahha

dayu_myself said...

hhahahaha..mana boleh...projek besar tu..wajib buat.....kan dah lama plan,lau tak abis la..x dapat jadi pelakon beneran..ngeh3..

Cik Aish said...

bestnya tunggang kuda tu!

dayu_myself said...

@cik aish: best sangat...dapt belajar tunggang kuda sndri...vry good experience...=)

Abang Stalker said...

hahaha..asal mke kuda tu cm mengeluh je.berat sgt kot beban atas bdn dia tu. :P HAHAHAHA


eh,abg nk ganti remy ishak bole? :D percaya la abg lg kacak dr dia.haha

dayu_myself said...

bkn mngluh la...dia sggtttt gmbira tu..hak333

nk gnti remy ishak??bole gak...
tp abng stlker kacak ke???erkkkkk

hahahaha

Unknown said...

Salam..nak tanya. Pihak institut ada sediakan asrama ke? Atau duit elaun? Mcm mana nak mohon?