Wednesday, February 23, 2011

1st time dapat buffered earning.....hahaha....

salam...
Buffered earning??? binatang apa tu?? ( mesti orang-orang yang tak tahu pasal nuffnang tanya macam ni kan..hahaha...tak apa la..tak payah tahu pun tak apa kot.. tak salah..tak salah..)

aku rasa kalau blogger-blogger expert baca post aku ni la kan,gerenti diorang kata " apa kes nak bagitahu orang dapat buffered earning sikit macam tu.. aku lagi ada berlambak-lambak...ceh..berpuluh-puluh kali aku dah cashout...*sambil tutup dua-dua belah mata" . ada aku kisah?? *ada juga kot,aku jeles korang dapat duit jajan. aku tak dapat pun...uwaaaa.....*



dah dah dah.. aku nak cerita je sebenarnya aku dapat buffered earning sebanyak dua iklan *betul ke* dari blog aku yang 'POPULAR" ni.. hahaha...ok,aku excited tapi bukan excited gila.. harap maklum...hehe

dua je?? itu pun nak kecoh....*nak kecoh juga..nak kecoh juga..*
walaupun aku sememangnya sedar diri earning aku hanya ada sehinggit lebih je,aku pun tak kesah.. aku pun saja-saja je letak benda ni.. macam best je tengok orang dapat duit.. tapi aku tahu juga la yang aku memang malas nak tulis post pun. gerenti la tak ada income yang masuk.. hahaha..

apa-apa pun, terima kasih daun ubi aku nak sampaikan dekat nuffnang..jangan la segan-segan kasi lagi lain kali.. boleh aku merasa beli jajan guna duit blog...tak kisah la sampai 10 tahun ke baru aku dapat cashout, aku sanggup tunggu..hahaha...

p/s: pada cik farah dan cik fit,boleh la kita buat bisnes Kerepek lepas ni..kah kah kah kah kah....

salam

13 comments:

λ””μ•Όλ‚˜ said...

tahniah2~

dayu_myself said...

diyana: hahahaha.....saya budak baru belajar..hehe

Anonymous said...

jum2 wat bisnes krpek..hahhahaha

cik_paan said...

wah!!!!jelesnye!!

dayu_myself said...

anony: jum2....hahahah...siapakah anda??fit kah??farah kah??tak dikenali??hahaha
cik_paan: hehe..jeles ke??tak perlu kot....lau dapat bffered earning pon,lau tak da orng nak lawat...tak jalan jugak..hahaha

buDAK keCIK said...

erk. bisnes kerepek? wah, kita bley tlg gak... tlg habiskan. wahaha...

kita pn xknal menatang ape entah buffered earning. ngee

dayu_myself said...

budak kecik: tolong habiskan??hahhaha
habis la tak dapat untung kalau macam ni...hehehehe

| cik azeya | said...

congret2. hehe

dayu_myself said...

@ cik azeya : thanx2..hehehe...tp tak bertmbah pon duitnya..hahaha

inanur@TH said...

Tahniah.
Tak kisahlah dapat BE berapa hinggit pun.
Satu achievement.You should be proud of yourself!

Wan Gerrard said...

tahniah ^_^
teruskan semangat blogging~

dayu_myself said...

@inanur@TH : thanks inanur....tu la...jeles jugak kadang-kadang bila orang dapat banyak dah boleh cashout ...hehehe..kita dua ringgit pun tak sampai kan..hehehe

dayu_myself said...

@wan gerrard : thanx...sedang mencuba walaupun kadang-kadang rasa macam dah give up pulak...
(ceh....macam la komited sangat dengan blog ni..ehehhehe)