Sunday, January 16, 2011

1st post on 2011....=)

uik sarang...besaq nya...mr google tolong crikan...hehe
Salam
 
sudah lama sungguh saya x update blog kan....lau tengok-tengok,belog ni macam dah bertambah sarang labah-labah...pelbagai jenis dan bentuk sarang dah terbentuk...hahaha..teropong-teropong,tak da la pulak sarang burung layang-layang ke,lau tak bleh buat duit...pe lagi skrang musim "kemarau wang" melanda..hehe...
 
uik....dpt satu pun ckupla srngnya....kaya den...Google pict..
macam-macam dah berubah dalam sekelip mata... dari dok kat luar um,skang saya dah berpindah ke dalam kolej pulak...dari beramai,sekarang dah berseorang...macam-macam la...bak kata 'tahun baru,azam baru,suasana baru'...but kawan-kawan lama dun worry, we still friend..hehehe...tapi tambah gak dengan kawan-kawan baru...selangor mari,korea mari...hahaha...like sangat-sangat...
 
Google tolong saya....=) always dis year..
Ok la....kerana post hari ni memang tak tau nak tulis apa...dengan kebuntuan yang sangat-sangat buntu,saya nak tulis post pendek + baek je hari ni... taknak la merapu sangat...hehe...apa-apapun, yang penting, sedikit pkara about me dah berubah...ye la kan, everyone every year,mesti akan ada yang berubah... tapi biar la saya je yang tahu...hehehe...
 
last word,sambil dtmani lagu Ukiss "Moerago" / what , hope semua kan jadi yang terbaik dan lebih baik untuk masa kan datang.... dont give up!!! hehehe... annyeong !!!
 
salam...

2 comments:

buDAK keCIK said...

erk ape yg berubah ni cik dayu?
story2 la sket kt kita org. hee

dayu_myself said...

xda pape la cik shekeen...ngeeee...
benda kecik2 jek brubah...ngeh3