Tuesday, October 26, 2010

sangat sangat T.T

salam....



sedih

tak tau dah nak cakap apa
malam ni ,rasa macam nak marah tapi tak nak,tak nak
hurm..at least tolong la sikit tadi,sedih-sedih,
tak da sapa nak kasi idea,dah semua tido, tak pa laaa..
cukup sampai malam ni je
kesian korang,sori la
tak berniat tapi still ada sedih gak la, manusia~~....maaf...maaf...maaf...
rasa macam emosi kurang stabil,
tapi tak apa lah, benda dah lepas... :)
dah nak lupa semua nih....sekejap je..


p/s :jangan ckp pasal benda nih lagi k.. :)




teng!!!!!!saya dah lupa ingatan...
ok,baru balik dari trip,trip ke langkawi yang sangat best..
terima kasih kat korang,dapat happy sama2 dengan korang..
best kan...No more feeling....esok test,gud luck semua....buat betul2... :)
doakan kejayaan bersama...amin~~
pasni kena kencing manis pulak kang sebab korang banyak beli coklat..hehehe

1 comment:

cik_paan said...

maaf ye...
maaf sangat... tau dayu marah...
maaf...dan kita wakilkan maaf yang lain jugak..
rase bersalah malam tu...amat
kita memang tak larat dan pening...
maaf lagi sekali....