Thursday, April 1, 2010

APril FoOl~~teRinGat KejadIan DI AsbJb suaTu keTikA dahUlu...

Salam... 
hari ni sangat la best sebab kelas ade satu jek..kelas kimia asas pkul 9-10....
pastu kter enjoy dok dlam blik...wakakakaka.....
seperti biase saye blik ke blik dn terpndang lptop dan ttbe nak post..haha(ttbe ker...mmg wjib pon on9...hak3)

Kejadian April Fool kat Asbjb Wktu tIngkatan 1...
wktu tu mybe semue orng x tau lagi april fool nh x sptotnye dismbut...bese la...wktu tu sume cetek ilmu lgi...hanye pkir nak mngenakan orng kan..hehe

satu ari,senior F5 ttbe pnggil junior f1 pergi ke blik rehat...ktorng dengan cuak dan peliknye pergi la sne...dlu kan pape senior ckp wjeb ikot...huh....so,ssmpinye ktorng kat blik rhat,ktorng dbariskan ...bes je semue masuk,bermle lah adegn mrah2 dan tengking-mnengking...ktorng junior mmg sgt pelik sbb sume brlku ttbe....(sbnrnye senior mrh dgn mengkaitkan satu adegan,tp x leyh nk cter...sbb agk merepek dn tut!!!...hahahaha)...slpas dorng mrh2 dan mengkaitkan dengan ibubapa,sume junior dah mule berjurai2.....ade yang menangis~~~~pe tak nye...dorng cbe buat ktorang mengaku bende yang kter x pernah buat...dah la bende yang agk ...  huh..dorng kter "x yang ke korng kat mkbpk korng..." 

cnfrm kalo korng de pon wktu tu,dh la dok jauh dr mkbpk,x mtg lgi...msti cnfrm nnges...=( ..
so ,pas dah mrh2....so ktorng ngku2....tutup2 lmpu...huh...bru la dorng bkk lmpu ttbe dan ckp "APRIL FOOL"....PERGH...bengang x bengang gak la mse tu...tgah2 pgi bte dorng nk main2 plak...huh...tp tu la kngan yang msih ssh nk lpe smpi skrng...tduhan nye agk mmlikkn tp cmne ktorng bleyh prcye blt2 mende tu....hahahaha.....mmg x matang.....

Pape pon,nk gtau korng,jgn la dok kene mengenekan orng nih...x bek tau...lgi2 smbut April Fool nih...cbe korng byangkan,lau knekan orng trok2,ttbe x smpt nk mntak maaf @ mmbuatkan aib...huh..betape bsrnye dosa nye tu...

Lastly,Rndu ngan keadaan n kwan2 kat asbjb...bes la....Gg...kwan bek...dah lme x cntct die....dmnekah anda????ingt x kter wt kje2 gle dlu??hehe

Oklah...sye dah sgt mngtuk nih...nak SlEEP dlu yek...hehehe...(mte dah tertutup 70%.....pikirn dh mlyng 60% dlm mmpi)....tata...
Salam~~~

saje nak post gmbo...hehe..g gnting taun lpas,ngan family..best sgt...bler nk g lgi aek???jom g ngan kwan2 pulak...hehehe

4 comments:

디야나 said...

jom~n_n

dayu_myself said...

jom diyana.....hik3...sem dpan nak....kekekeke

nailahabdulrazak said...

jom!!!!!!!!!!

pARK_lee YAN said...

nak g jugak....jom3~~~