Wednesday, March 31, 2010

~~~WAaaaaa!!!!saye suke Layout Baru bLog saYa...Sangat Comel.....hak3~~~

Salam.....
ari ni mOod saye bese jek....seperti bese.tiade prsaan....Otak saye mcm kosong ckit hari nih...
malas nak pkirkan perkra yang kurang pasti dan ape2 la.....

Tadi siang,saye ade test Bio -Org..sprti bese juga bce last minute dan x abes....bler agknye sye nk berubah.....tu la...akhirnya,test tadi Kantoi abes...hahaha...tu pon sye malas nak pkir sbab mmg slah sye jgak...tu la blsnnye~~~huk3...

ari ni jugak sye ske sgt bler dpt tkar layout blog nih...ttbe jdik Comel...comel kan..hik3...
Malam nih saye nak pergi makan...yum3....pe yek saye nak order tok arini???xkan nasik Goreng cili padi lagi???x kan Kuey tiow kungfu lagi???xkan nasi putih ngan tomyam lagi....???
3 menu yang kakak SlowrOck kafe tu dah agk saye nak tempah..hahaha...cam lawak plak....cbe korang ksik cdngan menu yang bes2...at least x de la hdup saye nih boring sgat aek...

urm....Oklah....ade projrk lagi nih nak buat...hehehe...nnti saye update lagi yek blog niyh...Wlupon x de orang sgt sudi nak bce kan..xpa...pape pon,sye cterje la ape nak sye cter...hahahahahah

Satu Hari Satu Perkataan Korea

Mannasoe bangap seumnida~~~~ = nice to meet you

Ok...Salam~~

3 comments:

ayucera said...

exam bio org memang SANGAT SUSAH.apsl detail sgt soalannya.segala perkataan saintifik keluar.adeh,kantoi jugak.lepas tu suruh lukis diagram sponges lak tu.spongebob tahulaaa.haha

dayu_myself said...

hehehe...btol la kan ayu...mmg x tau nak lkis sponges tu...kter buat jek bntuk ptak...hahahaha...mmg lwak lau nak ingat..hehe

faza 8) said...

http://malaysia.youthsays.com/fazasweetsour/cokeminireminder3