Friday, February 17, 2012

FYP oh FYP

Salam..

FYP...
Final Year Project...

Bila fikir,rasa macam nak muntah...
bukan sebab busy..tapi sebab fyp yang tak bergerak apa-apa lagi..sedih kan..
orang lain semua ada dah separuh,3/4, dah habis jalan dah..
aku baru merangkak-rangkak nak tahu tajuk projek aku..
ya Allah,bantulah hambamu ini...

Aku bukan tak nak mula,
tapi memang tah boleh mula...
ada masalah sikit dengan peralatan yang kurang...
terpaksa la aku buat kerja last minit...terpaksa ok...hehehe..

apa-apa pun..
awal sem terakhir ini,memang sangat mencabar...
banyak sangat perkara-perkara sedih yang berlaku
dan merunsingkan kepala aku..
tapi,aku dah janji nak jadi orang yang kuat...
taknak sedih-sedih depan sesiapa pun...
so,aku berusaha...walaupun kekadang aku rasa macam tak mampu...
cukuplah aku saja yang rasa...
senyum...senyum....senyum...^___^

bila ye duit JPA nak keluar...
aku dah agak haus dah ni...muahahahaha..
tolonglah....cepat-cepat sikit masuk dalam akaun ae...
tak sanggup den nak menunggu...

post yang sangat tak bermaya betul aku buat hari ni..
tak pa lah..
dah lama sangat aku tak update blog..
tangan pun dah mula kaku nak menaip...
sori...sori....sori...sori..naega..naega...oppss...

Salam

3 comments:

Abg Stalker said...

biar lambat asal selamat.tp jgn la lambat sgt bertindak. :D gudluck dayu.

afro said...

haha, takot plak aku nk mengadap fyp tahun depan.. huhu


#newpost1 teknologi parking sendiri ford escape
#newpost2 superman tak pakai underware merah dalam man of steel
#newpost3 natsumi hayashi si model terapung
#newpost4 telur direbus dalam air kencing di china

LAici KAng Ais said...

fyp dah siap dah?haa.nak kasi stress