Saturday, December 3, 2011

Ombak Rindu With Roomate...great time!!!


Salam...

fuh..fuh..fuh..berhabuk suda aku punya blog ni...
biasa la...tuan punya blog punya sindrom malas dah datang..
nak update blog pon malas gila nak mati...
adeh..ape la nak jadi kan...

hari khamis masa tu, aku dengan roomate tengok cerita ombak rindu wo...
best sesangat....but bukan sebab ceritanya...muahahaha

cerita nya best, aku kasi 4 bintang....
scene dia menarik dan sangat cantik...tenang je tengok panorama2 yang ditayangkan...ceh....
but cerita sedihnya still tak dapat lawan kesedihan aku pada apa yang berlaku hari rabu semalamnya...
sedih tapi tak menyedihkan...^__^

aku saja join roomate pergi tengok wayng supaya dapat lupakan kesedihan tersebut...
still terhibur hari khamis tu...terima kasih roomate...sebab hiburkan saya...

sebab lawak-lawak roomate aku waktu dalam panggung wayang...pecah perut ni haaa...
wakakakaka.....

spe nak belanja KFC???ngeee
apa-apa pun, aku nak ucapkan terima kasih sangat2 dekat roomate dan rakan-rakan coursemate aku yang selalu beri sokongan dan nasihat bila aku down....
bila aku tengah sedih...
memang korang sahabat aku yang terbaik...Thanx a lot... tsk...tsk..tsk...

apa-apapun, aku harap aku dapat melakukan yang terbaik untuk masa akan datang...
aku tahu Allah selalu ada disamping aku,mendengar segala rintihan dan doa aku...
aku je selalu lupa dan lalai...
InsyaAllah,
ayat yang menawan hati yang lara...thanx friend kasi ayat ni...^__^

aku ingin menjadi yang terbaik dimata Nya...Amin....
Salam

11 comments:

Daddylicious said...

itu gunanya sahabat yg baik...

dayu_myself said...

@daddylicious: woo...sdp betul nma..^__^..betul3...tu mmng shbt yng baek...=))

aqmalazmi said...

haha..nak kfc..
tapi tak boleh amek la der...
kejam gile kau :p
HAHAHA

dayu_myself said...

@aqmalazmi: wah2...
balas blik nmpk...kah4...knal ayt tu...pffftttt...:D

akuzle ayu said...

sory x smpt nk bc n3 neh tp nk gaks komen...hihiih...psl cuci gg tuh, maybe adik bole g wat appointment kt klinik pergigian kt tmpt adik. rasanyer kne byr sket tp x pasti bpe. kalo kt private mahal ah siket...

dayu_myself said...

@akuzle ayu:
hehehe..tu la..dri dulu nak prgi tapi x tau cmne..
ok..thnx kak for da info..
mybe nnti time cti mmng nak serbu klnik gigi..ngeee..
^_^

cik_paan said...

sama sama

dayu_myself said...

cik_paan: trme ksih naaa...
hang tau,anda2 la shbt sye tu..ngeee..^__^

norlia ghani said...

nak kepsi!

Abg Stalker said...

apa lg..belanja kwn kepsi la. :D abg x tgk lg cte arom ajis ni.

dayu_myself said...

@norlia ghani: amboi..hahaha..

@abng stlker: hehe..blnje tgok gmbr kepsi je la..ngee...
arom ajis??Adeh...nme bru...muahaha