Friday, November 4, 2011

eh..eh..eh..dah sampai turn aku ae??

Salam..
aku dah ceritakan yang akak aku kahwin..
jom tengok gambar family kitorang..
hahahaha....

tapi korang tahu tak?
tahu tak?
adeh...
sedih aku nak cerita...
abang sulung sudah..
akak ke dua sudah..
So??
aku anak ketiga...
so sekarang ni semua orang dok tanya aku bila pulak....
fuh...
malam masih muda beb...
aku pun masih muda beb...
pakwe korea aku berlambak,mana nak letak?
kah3

disebabkan beza umur akak aku dengan aku 6 tahun,
so,lagi 6 tahun la atau lebih..
boleh tak macam tu..
wakakakakakak.....
sadap you...terima je ae,jangan membantah...
berpeluh-peluh aku nak jawab tau...
comel je kan gambar family aku...
sebab dah malam..semua dok buat muka mengantuk gila gaban...adeh...

p/s: mak aku dah plan nak tumbang dua ekor lembu masa majlis aku?
waduh...waduh...waduh...
runsing sudaaa...
tolong jangan gelak...serius ni....

Salam..

11 comments:

Abg Stalker said...

nk tumbang 2ekor lembu sbb ada 2ekor lembu yg dayu pelihara kt blog ni.hehe..cri sdri :D relax la,muda lg kn.beza 6thn tu.tp klu da sampai seru,esok gk nk kwin kn?hahaha

dayu_myself said...

aah laaa...
bru prsn kot..ok gak tu tmbg lmbu kt cni jek...heh333
dah smpi seru??
aduh...
mne mau cri??
hak333

cik_paan said...

2 lembu? wohoo...
time dayu kawen nt kita nk mkn lauk daging byk2
cepatlah kahwin dayu!

dayu_myself said...

hahahaha...
mkan daging je laaa.....x pyah mkn nsi...bhaya betul....tnggi kolestrol....ngeeee...
jom2...
kte khwin thun dpan..kah3333

Wanie said...

weee...jangan adik kahwin dulu sudah la..gap banyak eh ngan akak?parent dah bagi green light tunggu ape lagi?huhu..klu wanie, esok gak kahwin..oppsss

HazwanDotCom said...

cepat-cepat cari calon hahaha

| cik azeya | said...

situasi kite same . tahniah =.=

dayu_myself said...

@wanie: hahaha...
adik khwin?adoiyai...bhaya tu...ngeee...tu la best dpt green light tpi mne clon???
=__=''

@hazwan: jom cri clon..haha

@cik azeya: thniah untk anda juga..=__=

Abg Stalker said...

xpyh mencari dayu..pasti ada yg menanti. ;)

shah said...

haha gambar tu
menarik lak tag gitu

rahsia anak dara terbongkar

dayu_myself said...

@abg stlker: btul3..
hehehe...ceh...hurmmm..pkiir blik??
^__^

@shah: mnrik ae??
klah tag FB kan??nhaagagaga