Friday, August 5, 2011

Hantu Annisa..


Salam..

Hantu?? Aku takut hantu?? Aku jumpa hantu?? Hantu kak midah balik kedah??
Annisa?? Perempuan?? Wanita?? Hantu Girl comei lote?? Erk..

Apa aku merepek dekat atas ni..haiyak.. korang ada ke tertanya-tanya macam dekat atas ni?? Ada dak??ada dak??

Ok la, stret dekat jalan, No simpang siur..

Hantu annisa adalah sekumpulan gadis yang gila tengok cerita annisa slot ape ntah dekat TV 3 beberapa minggu lepas tu.. pelakon dia Fiza elite, RCW, dan 2 orang lagi pelakon utama yang agak –agak popular (sori,sebenarnya aku tak ingat nama dorang..hihi..)

Kenapa aku cakap aku dengan kawan-kawan aku ‘hantu’ sebab kitorang setia menunggu menonton setiap ep cerita tu walaupun terpaksa tinggalkan Bola sepak MAS vs CHELSEA, terpaksa cepat-cepat balik dari makan malam, makan roti canai semata-mata nak cop bilik TV tengok cerita annisa tu.. haiya.. hantu tak kami?? Hantu comel kute mute.. muahaha..

Cerita ini sangat menarik perhatian kami berlima sebab menonjolkan ketabahan Anna sebagai seorang wanita, ketidak-setiaan si suami, farid kepada si isteri,Anna. Farid sanggup menipu Anna dengan berkahwin dengan Balqis, kawan karib,rapat, dekat, kamcheng gila si Anna dan menyembunyikan perkahwinan dorang.. pergh..sadis gila...kesian sangat dekat Anna..kawan-kawan dia menganiaya belakang dia tapi dia still percaya dekat kawan-kawan dia tu.

Kami berlima bersepakat sangat membenci lelaki seperti FARID tu kerana:
pinjam lesung pipit boleh? ehem3
  
 1. lelaki yang pengecut.
    - dia pemngecut nak mengaku dekat Anna..asik-asik suruh si balqis fikir cara sendiri nak bagitahu Anna dorang dah berkahwin..pergh..tak gentleman lansung.. tahu buat tapi takut nak tanggung... ape kejadahnya si Farid tu..
 2. lelaki penipu aka talam banyak muka.
    -memang la kan,asik-asik menipu Anna, asik-asik buat helah konon sannngggaaattt baik depan Anna..sekali lagi ‘meter kebencian’ kami bertambah.
 3. lelaki dayus = same as the 1st one
 4. dah la tak hensem..
   -sebab dia jahat, Nampak tak hensem + tak macho ..muahahaha... kesian Zamarul hisham.. Farid ar yang tak hensem,bukan kau..hihi
 5. overall, jahat la..
   -aku dah tak tahu nak cerita macamana kejahatan si Farid ni...badddd person...arghh...

Tapi, ending cerita dia macam tak best sangat la...macam tu je, tetiba Anna konon-konon mengandung ..

Buat la ending dia dapat lelaki lagi hensem dari Farid ke, laki-laki lagi caring ke, kan dia dah banyak sangat menderita dari awal tu.. haha..suka-suka aku je nak tambah skrip baru....tapi best apa kan buat ending lagi gempak..ngehngehngeh..

p/s : sebenarnya.masa aku sek men dolu-dolu, aku ada juga teringin nak jadi pelakon sebab aku suka boleh jadi orang lain, dengan karakter yang lain dari diri aku.. hahaha..amacam? best tak cita-cita aku? Ngeee

Salam

8 comments:

buDAK keCIK said...

wohhoo!!dayu nk jd pelakon ea?? tehee...

ok fine sy trgolong dlm hantu annisa itu. rindu kt kami lettew. kan? hee

dn smpai skrg sy asyik ulang lagu kisah hati!!

cik_paan said...

oh...teringat pulak dulu hantu citer ni (ceh mm lame sgt je dulu tu)

nak jadi pelakon? nak vonne tolog rekemen kat pengarah ke?huahuahua

dayu_myself said...

@bdak kecik: tringin sgtttt...hihihi
rndu la mkn nsi krbu/nsi lmk pkcik tu..hahahaha
dgr ksah hti pun,sllu ingt korng..ngee..

@cik paan:btul la..mmng hntu..hahaha..
bleh gk rkemenkn sye ye cik yvonne..hik3

Abang Stalker said...

sejahat2 farid dia x abaikn tuntutan batin bini dia,anna tu.HAHAHAHA ;))


mengandung pun kn..hee :D *blushing

Far8 budak baik said...

wehhh aku tak tgk pun cite tuu..
ba tido atas katil nye psl..
hahahahaha..
perghhhhh nk jadi artis..
ok ape..tpai dah jadi retis nnti..
jgn lupe aku ehhh...
kang mesti x lyn aku dahh
grrrr haha

dayu_myself said...

@abg stlker: ish3..llki lau bab tu No 1..hahahaha..

eh3....ana yng mngdung,npe en abg stlker yng blshng2 ni??haaaa,,,de pape ke??muahahaha

@far8 :trngin la..muahaha..
tpi x mngkin kot..nnti ter ada skndal dgn Aaron aziz plak..
erkkkkk.....

RepublicAku said...

mak ai jahatnya farid tu..keh3

dayu_myself said...

@republicAku:memang sangt jahat..ngahaha