Wednesday, May 4, 2011

Entri sedih di malam hari..... T_______________T

salam...
korang rasa aku sedih sebab apa??

sebab ditinggalkan pakwe??
oh tidak...sebab dah selalu ditinggalkan...pakwe aku semua dekat korea...super junior,u kiss dan macam-macam lagi..hahaha...merepek sudah...salah-salah...aku tak main cintan cintun ni..

sebab tak ada duit belanja?? hurmmm...hmpir tepat..tpi aku tak pernah kot sedih sebab duit tak ada....pandai-pandai la ko nak makan pasir ke..haha

sebab exam?? urm...rasenye aku tak ada exam mggu ni..so,kenapa perlu sedih??hehe

sebab.....
sebab.....
sebab....



uwaaaaaa...*aku nak nangis dulu sebab aku sangat sedih*...harap maklum...

T_____________T

sebab aku gagl ujian jpj...huk huk huk....sedih gila sebab lagi sikit je kot nak lulus...
tapi sebab palang kereta yang gedik-gedik nak menjatuhkan diri...dia telah membuatkan aku gagal parking...
mari kita pulau tiang itu....
pergh....baik-baik bukit dah cantik je lepas,tiang pulak buat masalah kan...
adoi....sedih woooooo...terpaksa la den buat reTEST nnti...bila la nak pegang lesen P scre rasmi ye...berngan je la.....

HUK...huk...huk....
sedih ni.....
sedih....
sed ZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ..............

salam..

4 comments:

cik_paan said...

sedey nye!!
takpe,,,,leh repeat

dayu_myself said...

sedih tu...tu la...entah bile nak retest...mnggu dpn dah nk blik..hihihi

Abang Stalker said...

hahaha..len kli goda le pegawai jpj tu. :P xpun kasi suap.*ske hati je.haha

dayu_myself said...

nak goda dah.nak kenyit mata..
tapi sbb mte sepet,orng tu x nmpk...
adoiyai...

muahahahahaha