Thursday, March 10, 2011

Buffered earning bertambah, Idea tak ada..Laptop Rosak....uwaaa

Salam..

berita gembira...berita gembira... buffered earning aku bertambah lagi dua walaupun baru je hari tu satu dah jadi metered earning dengan jumlah income yang kurang memberangsangkan..hahaha...*apa sebenarnya yang aku gembira ni*... walaupun aku susah dah sekarang nak buat post, seperti yang aku bagitahu dekat post sebelum ni,laptop aku rosak dan sedang merehatkan diri untuk selama-lamanya sementara waktu...



sedih la tak ada laptop..tak dapat nak buka blog..tak dapat nak buka facebook..tak dapat nak download cerita korea, program running man...uwaaa...aku tension tak dapat nak ketawa gelak-gelak macam selalu..kalau tak benda tu la yang kasi release tension sikit..*banyak la juga*....

aku dapat BE baru dari MAXIS...to nuffnang, Toce-toce...Arigato gozaimasu..Kamsa hamnida...Syukran...Thank You..Terima kasih...hahaha...*banyak betul penghargaan*...

Aku sekarang selalu tak ada idea nak buat post pasal apa...korang rasa la kan,tajuk apa sekarang yang menarik untuk di baca? apa kata korang bagi idea kat aku untuk aku merapu...hahaha... At least dapat juga aku korek-korek idea sikit dari korang kan..hehehe...

apa-apa pun, aku tak kisah pun nak dapat banyak ke,sikit ke dari nuffnang..dari dulu aku buat blog pun,untuk saja-saja...dah lama tu blog aku ni...dekat tiga tahun dah.....kalau orang,tiga tahun dah pandai bercakap dah..aku tak gerak-gerak kemana-mana juga... OK lah...sampai dekat sini je la ae..korang tunggu je la post akan datang..hahaha

Salam..

8 comments:

saya_arief said...

wah..
ade 4 BE..
best3...
;D

dayu_myself said...

best3......
ye ke???hahaha
alhamdulillah...^___^

MiZi said...

macam mana nak dapat BE ek..

http://www.contengcorner.com/2011/03/tsunami-di-jepun.html

dayu_myself said...

den pon tak tahu
tpi mase tu,lpas den update blogger bio survey,
alhamdulillah la...BE ade jek wlupon x brape active..hehehe

hasbro said...

gud2

dayu_myself said...

toce2...=)

sarah mohamad said...

tahniah dapat BE.
hapdet pasal personal life pun takpe :)

dayu_myself said...

@sarah: tma kasih ye....hehehe...personal life??saya tak popular la..hehehe