Friday, November 12, 2010

Phat Bing Soo (korea) Vs Air Batu Campur (mas) ... yummm3...

AMARAN !!!!!! - pastikan perut anda sudah berisi sebelum melihat POST merbahaya ini.. Waccchhhhaaa..

PHAT BING SOO ( KOREA)
-campuran ais dengan buah-buahan cthnya strawberry,pisang,kiwi,mangga dan macam-macam lagi


sedap gila!!!!!

besau nya seteroberi dia..kui3

cantek~~~~

gulp33x
uwaaaaa...nak makan!!!!!!!

AIR BATU CAMPUR @ AIS KACANG ( MALAYSIA )
-campuran ais dengan kacang,jagung,lengkong, dan macam-macam lagi.

lazatnya~~~~nyummm3

WOW!!!!!!!!!!!!!!



meh den jilat eskrim nya...ehek3

apakah????? O.O

besaunya kacang!!!grrrr....

tingginya aiskrim dia!!!!!!1



ABC satu!!!!!!!!!!!!



ais kacan satu!!!!!!

ape biji2 tu?????


eeekkkkkkkk!!!!!!!!alhamdulillah kenyang..^^
P/s : buat teman-temanku, bila nak makan ABC kat bangsar South sesame??? uhuk3

8 comments:

Hiromi Ichiban said...

Ni kire nak melantak ke?
rase da xpyah makan nasi, makan bende ni hari2 pun boleh besar jgak kot...

successor or giver said...

sedap ke abc kt bangsar south?bawak ak p sana dayu time ak cuti nanti!hehe

dayu_myself said...

hiromi ichiban: memng nak melntak....nak blanje ke??hahhaha

SoG: hahaha...den pon tak pernh pegi lagi..huk3..tu yng nk rase bes tak, tp mcm bes..hihi...tggu i rase dlu yek...ngeee

cik_paan said...

waa!!!sedapnye!!!

dayu_myself said...

nurynn: jom blanje kter...ngahaha

Norasikin said...

Sekarang ni banyak abc letak biji sagu sebesar guli tu. Cantik kaler2 sagu tu tapi rasa tarak

dayu_myself said...

norasikin: aah kan...yang slalu letk kt ice blended coolblog tu kan??first2 cm x sdp,tp lau yng hitm tu saya suka...ngeee

PAK KARYONO DI SUMATRA said...
This comment has been removed by a blog administrator.