Sunday, July 18, 2010

cerita-cerita yang best didownload...hehe

salam...
akhirnya saya kembali blek ke dunia blogging..hehe
disini saye nak listkan crte2 yang best untuk ditonton @pun didownload la senang crte..hehe

1.MR BRAIN
citer ni jujur mmg best sgt...terutme sekli pde spe2 yang ske tgok cte ala2 penyiastn gtu...pergh....gle kentang best die...haha...lau tgok tu,mmg x leyh nak miss stu part pon...rgi rsenye dan sgt mencbar kepkaran otak korang....

cter ni pasal seorng hero yang menglmi xcdent yang menyebabkan die jdi genius la...mle2 die ni just seorng kasanova...chewah..btol ke..hurm..cmtu la..past xcdent die jdik seorang neurologist lau x silap..kji pasal keupayaan otak..ade la kes2 polis yng diselesaikn ngan otak die yng genius tu..try la tgok pde spe2 yang lom tgok..yang dh tgok syp2 je ae..hehe


ok...tu je..len kli gtaw cter len plak..adios..salam..hik3

2 comments:

nailahabdulrazak said...

haha kan dah kata!

dayu_myself said...

btol2...best sgt...hehehe....rse cm ade season 2 jek kan..heh...byak lgi rahsia dsbaliknye...