Monday, March 15, 2010

salam and annyeong....LapTop KU YanG Ku sAyangi~~ (^.^)

alhamdulillah...akhirnye dpt gak melepasi satu hari berpuase...rse mcm bes plak...sekurng2nye dpt la jauhkan diri dri mrungut jek...mngkatkan kesbran..hehehehe
sebenarnya,trngin gak nak crte2 pengalamn selma hdup nih kat cni...tp slalu ttbe blur jek...x tau nak tlis per..hehehe....xpa la...skang pon saye ngah mncube2 dlm bdang niyh...bler bce blog orang len mcm bes plak...tp npe saye nye blog cm byak kurang jek..hehe...byak yang nk dplajri dari orng2 yang expert tlis blog niyh...

 camne yek...hehe..^.^

tp nak crte la gak...laptop ni sbanrnye dah byak la ragamnye skang niyh...baru2 niyh hatr la format ,ingtkan nk btolkan wreless connction die,pas frmat2 sume....mlang sungguh,lptop ni nye wreless card dah rosak...

dengan zaman gawat niyh,kne gak la g lowyt nk btolkan....tp tbe2 jek x bleyh nak baiki...so skrng niyh dah trsgt la ssh nak on9 kat blik cam bese...skang keje mendwnload yang dayu buat pon x dpt nak jlankan...trgndala...alhmdulillah gak,sblom niyh ingtkan kabel kat blik ni x bleyh gne....

satu hari,mrjinkan la dri utk try tp ok la...skang dah bleyh gne intrnet gne kabel kat dlm blik plak...hehehe...
excted la plak..hehehe...

tu je la cternye..ksmpulannye,lptop saye skang niyh x brape ok wlupon cam cantek je lgi..hehe
( alamk....terpuji diri sndiri plak ...hehe...sorry4x~~suju song~~)   ^.^

pape pon...skang saye ngah cbe nak mmprbtolkan dri sndri dan mmprbaiki prngai saye yang kurang baik niyh...harap rkan2 sume dpt mmbtu yek..hehe

ni gmbo bru2 niyh...sje nak upload sbb dah lme x amek gmbo kwan2..hehe


 
ni la lptop yang buat saye mnangis suatu ktika dhulu...hehe

                                                                    ps:/hope dapt jmper blek ngan kwan2 lme..hehe..miss you all..

2 comments:

λ””μ•Όλ‚˜ said...

miss u 2~~

dayu_myself said...

bler la gak nye kter dpt wat reunion bdk kls psum yek...msti bez..hehe