Friday, March 19, 2010

Ketibaan super junior kat klia menyedihkan rmai pihk????

hehehe...tjok dah ksik suspen2 ckit...hehe
hari ni  bgi ELF super junior adelah hari yng mndebarkan...sume ELF bersmangat nak g KLIA smbut suju kat sne..

dijgkakan suju akan smpi kat klia dlam pukul 4.45ptg...so tersagtla ramai ELF yang dah tggu 5jam lbiyh semata2 untuk jumpe suju....ade yang excted, ader yang terhru...ade yang bwak hadiah,banner,poster dan brmcam2 karenah lagi...
KLIA pon menjdik tersgt la sesak disbbkan ktibaan Super Junor ke Malaysia....

tp MALANGnye ,dbaran yang dorng harp x terbalas disbbkan kelibat super junior yang dorang nnti2 kan pon x dapt dilihat...smpi la dorng tggu kat klia lam pkul 5.15...dpt2 tau jek suju dah pon smpi dan keluar dri klia...alngkah berkecai harpan dorang...

saya hrap,wlupon kjadian yang x disngka2 ini mnydiyhkan ramai pihak,harap sokongan ELF terhadp suju x pernah pudar...anggap je la dorng x dpt lalu kat tempat arrival hall tu maybe sebab  sambutan elf yang amat2 menkjubkan...mybe dorng pon x sangke and x prepare bodyguard yang mencukupi...so terpkse lalu jlan lain...

pape pon,tahniah kat sape2 yang dapt jumper dan pegi konsert dorng nanti....mesti korang puas ngan prsmbahn dorng ngan per yang korang bayr tok tu...saya sndri pon x dpt pergi...hnye dpt mliht dri screen laptop jek nnti...hehe..

LAstly,   Super junIor And Elf  HwaiTIng !!!!!

ps: ni link gmbr2 ElF yang sabr menunggu suju kat klia...

http://copycatmemory.blogspot.com/2010/03/sothere-are-no-super-junior-at-all-in.html

Virus suju memng sudah merebak!!!!!!! @.@

2 comments:

MMR said...

umm.. nak tgk ELF yg 2nggu dkt KLIA.. but, the link broken i guess... can u do something 'bout it? thanks..

dayu_myself said...

http://copycatmemory.blogspot.com/2010/03/sothere-are-no-super-junior-at-all-in.html

sorry...terslh link...huhu....ni link yang btol..^.^